Historie.

Før overdragelsen i 2012 havde Dennis Lund flere års erfaring inden for branchen bag sig. Han havde drevet eget firma siden 2004 under navnet Malerfirmaet Skovlund, som dog blev afhændet for at have fuldt fokus på det nye ejerskab.

Da Dennis Lund overtog firmaet, var det en malervirksomhed med en lang historie med stolte håndværkstraditioner, han fik overdraget.

Malermestrene Børge Haves Eftf I/S

Anno 1950

Malerfirmaet Børge Have blev grundlagt i 1950 af malermester Børge Have. Han ledte firmaet frem til sin pension i 1980, hvorefter det blev overtaget af hans to svende, Peter Lund og Lorenzo Lapia.

Sammen drev de to firmaet videre under navnet Malermester Børge Haves eftf. I/S, hvor de primært arbejdede for Odense kommune. Herunder havde de også spændende projekter inden for bevaringsværdige bygninger.

Historie.

Selvom vi er fortalere for de naturlige malerprodukter, lader vi naturligvis det endelig valg være dit. Vi deler med glæde ud af vores viden, og vi giver dig hele historien, for der er naturligvis fordele og ulemper ved alle produkter. Uanset hvad du vælger, vil du få svar på dine spørgsmål og præcis vejledning i forhold til vedligehold.

.

Tidligere malermester fra 1980 til 2012

Peter Damgaard Lund.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Skalbjergvej 9, Bred. 5492 Vissenbjerg. Tlf.: 27 50 78 21. Email.: malermestrene@hotmail.dk

Malermestrene Børge Haves eftf. I/S Anno 1950. 
Få et bedre indeklima.